Skoči na sadržaj

Materijali

LATEKS DUŠEK

Lateks karakterišu odlična elastičnost i veoma dobre antibakterijske osobine.
Ovi materijali se dobijaju se kao proizvod prerade prirodnog kaučuka.
Njegovo jezgro karakteriše sedam zona tvrdoće po zonama tela. Zone se postižu putem otvora kroz koje cirkuliše vazduh i ima odličnu prozračnost, a kao rezultat toga i regulaciju temperature i vlage.
Tokom sna lateks ima karakteristiku da drži temperaturu tela oko 37°C. Ortopedski hirurzi i kiropraktičari preporučuju korišćenje dušeka od lateksa zbog prirodnog porekla materijala kao i elastičnosti i udobnosti.
Dušek je izuzetno otporan na grinje i bakterije i ima antialergijsko dejstvo.  Pruža veoma kvalitetan san i udobnost zbog čega je naišao na izuzetno jako interesovanje kod kupaca. Ima garanciju od 12 godina na jezgro.
Proizvedeno u Evropi.

materijali eco latex materijali eco latex materijali eco latex materijali eco latex


Specijalna svojstva koja poseduju ovi tkanine navlaka imaju terapijske i zdravstvene karakteristike koja dopunjuju kvalitet dušeka.
Možete odabrati navlaku sa srebrnim vlaknima za ubrzanu relaksaciju ili sa Aloe Vera ekstraktom radi boljeg rada imunološkog sistema.

materijali navlake


YUFLIN

Nastao je dugogodišnjim istraživanjem poboljšanih svojstva prirodnih vlakana.
Sastoji se od poliesterskih silikonizovanih vlakana koji materijal čine izuzetno udobnim.
Osim udobnosti omogućavaju optimalnu razmenu toplote.


LAVANDER

Lavander je jedini tip dušeka koji ima dva sloja džepnog jezgra i time pruža udobnost koju ne pružaju ostali dušeci. Ovaj dušek je najvećeg kvaliteta i ima visinu oko 30 cm. Takođe ima platno sa svojstvima lavande koja ima uticaj ublažavanja anksioznosti i kao sedativ, povećava relaksaciju i smirenost i pomaže nam da lakše zaspimo. Podledajte više ovde.